Als u kiest voor ‘De Oude Werf’, dan kiest u voor een jachthaven waar uw vrije tijd ook onze vrije tijd is.

In de afgelopen jaren zijn de oude houten steigers vervangen door nieuwe steigers, vervaardigd uit milieuvriendelijk, gerecycled kunststof en voorzien van walstroom- en watertappunten. In 2012 is de 58 jarige diesel elektrische hijskraan en de lierbediende botenhelling vervangen voor een nieuwe moderne kolomhijskraan. Tevens is er een vloeistofdichte afspuitplaats gerealiseerd die voldoet aan alle milieu-eisen. Bovendien hebben alle ligplaatsen een zijsteiger over de volle lengte: geen geklauter meer over het voordek, maar comfortabel aan boord stappen! Het kunststof steigerdek is bovendien altijd schoon en vrij van algen. Bij vochtig weer is er nauwelijks kans op uitglijden.

Zoals altijd al is gedaan zal er ook de komende jaren continue geïnvesteerd worden in het bedrijf. Niet omdat wij het modernste bedrijf willen zijn, maar wel om een prettige service te kunnen blijven aanbieden binnen alle wettelijke eisen.

Hoewel wij een professionele jachthaven zijn, die via contacten met serieuze zusterbedrijven het complete dienstenpakket voor de watersport kan aanbieden, is het voor ons een, weliswaar enigszins uit de hand gelopen, vrijetijdsbesteding.

‘De Oude Werf’ is lid van de Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie.